Rekkverk

Vi lager rekkverk til din bolig som er tilpasset til terrenget og stilen.

Glassrekkverk

Glassrekkverk beskytter mot vinden og gir deg en vakker utsikt fra terrassen din. Rekkverkene er både nyskapende og stilfulle

Moderne designet stolpefritt glassrekkverk med rene linjer og mye glass. Passer både for boliger som er bygget i en ren og moderne stil, eller for å oppdatere og modernisere de fleste boligers terrasse og balkonger.

Et vedlikeholdsfritt glassrekkverk, krever kun en vask akkurat som vanlige vinduer. Nyt utsikten med en estetisk og minimalistisk stil, har du først en utsikt, så ikke pakk den inn, men vis den fram fra sin beste side. Trygt og sikkert!

Bunnprofilene finnes for topp eller sidemontering, akkurat etter hva som passer ditt prosjekt. Håndløpere i forskjellige varianter. Rekkverkene, som også kan kombineres med håndløper på toppen av glasset som styrker konstruksjon sammen og beskytter glassets overkant. Et glassrekkverk er i utgangspunktet spesielt egnet for den som vil ha bedre utsikt, og eventuelt innsyn, og med rekkverkene uten stolper forsterkes denne følelsen. Rekkverket er der, men du merker det nesten ikke.

Stolpefrie rekkverk er for deg som er ute etter å kombinere styrke og soliditet med et elegant, uttrykk og design. Estetikk uten at det går på bekostning av kvalitet og sikkerhet, Et tidløst, men likevel tidsriktig alternativ.

Fordeler

      • Effektiv solskjerming.
      • Bedre inneklima sommer og vinter.
      • Du kan se ut, men andre kan ikke se inn.
      • Stort utvalg av farger.